Spatial Computing – AR/VR/MR

aaa

Spatial Computing – AR/VR/MR

Augmented Reality bringer elementer fra den digitale verden til en persons oplevelse i den virkelige verden. AR gør dette, ikke bare ved at vise data, men ved at immerse brugerens sanser i 3D, så brugeren opfatter dataene som en naturlig del af miljøet.

Forestil dig at gå en tur rundt i byen. Du peger din smartphone på tværs af vejen og modtager information om, hvordan og hvornår husene blev bygget. Eller du får at vide, hvor mange fodgængere der går gennem gaden hver dag. Eller du vil modtage en forudsigelse af, hvor travle vejene er på fredag, når du har inviteret en sød pige eller fyr på den første date.

Virtual Reality og Augmented Reality er det næste logiske trin i forbedringen af instruktion, undervisning og læring. Det vil spare virksomheder for milliarder af dollars i de kommende år – lige fra alt fra rejser og omstrukturering af livsstil til nedskæringer i energiforbruget. Således vil VR og AR ikke kun være en god forretning, men vil også være et uvurderligt værktøj, når man skal håndtere klima udfordringen.

Forestil dig dette – I et 3D -univers, der dukker op parallelt med, hvor du er, modtager du nyheder og alle mulige andre oplysninger, der er relevante for dig i den givne situation – uanset hvor i verden du er – på dit eget sprog og baseret på dine præferencer.

Du tilbringer en vinteraften i din bil på vej hjem fra arbejde. Du kan nemt navigere hjem, mens du modtager trafik- og vejropdateringer