Konceptoprettelse og designsprints

aaa

Konceptoprettelse og designsprints

Enhver organisation står over for problemer, der ikke har nogen åbenlys løsning; om det er en afbrydelse i kunderejsen eller manglen på et specifikt værktøj til at hjælpe din proces. Det er her Design Sprints kommer ind.

I løbet af en uge hjælper Design Sprints dig med at komme hurtigt fra en liste over problemer, der skal løses, til en testet prototype af en løsning. Dette hjælper klienten med at få viden om, hvorvidt en løsning fungerer til at løse dit specifikke problem uden at skulle oprette det og spilde penge på at ændre det under den indledende læringsproces. Som certificerede Design Sprint-facilitatorer kan vi hjælpe dig med at sammensætte måneders arbejde i løbet af få dage.

Hos Purple Scout vil vi også gerne kortere mini-sprints, som varer 2 dage og udelukker brugertest. Dette er meget nyttigt, når vi allerede kender formatet på en løsning (for eksempel en app, et websted osv.), Men vi har brug for at finde ud af detaljerne (for eksempel brugerens rejse, storyboardet, Interface osv.).