Digital Showroom (Sales tool)

aaa

Digital Showroom (Sales tool)

Hvad er et digitalt showroom?

Et digitalt showroom er en 3D-produktkonfigurator, der giver brugerne mulighed for at interagere med produkter, før de er købt. Et digitalt showroom er en 3D-produktkonfigurator, der giver brugerne mulighed for at interagere med produkter, før de er købt. Herefter kan produkted også benyttes i AR eller VR til at placere dit modificerede produkt præcis hvor du ønsker, at det virkelige produkt skal være. Derudover kan du interagere med, spille med og ændre elementer i real-time 3D

Hvem kan drage fordel af et digitalt showroom?

Dette digitale showroom er specielt kurateret til at hjælpe sælgere med at sælge modificerede produkter og til virksomheder der ønsker, at give deres kunder en mulighed for at modificere deres eget produkt alene Eksempler på disse produkter er altaner, orangerier, vinterhaver, garager, pools, elevatorer osv.

Hvorfor skal jeg investere i et digitalt showroom?

Digitale showrooms hjælper ikke kun sælgere med at sælge produkter, men giver også kunderne en vis kontrol over nogle designelementer af produkterne Denne form nudging oplevelse øger den følelsesmæssige forbindelse til produktet og resulterer i en mere behagelig købsbeslutning.

Hvilke platforme kan det bruges på?

Denne løsning kan integreres med de fleste eksisterende platforme. Det kan fungere med din nuværende website, apps, salgsværktøjer osv. Eller som enkeltstående platforme.