aaa

Case

Udbredelse af bevidsthed om at spare på vandet gennem en mobilapp

@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoiY3VzdG9tX21ldGFfY2FzZV9zdWJ0aXRsZSIsInNldHRpbmdzIjp7ImJlZm9yZSI6IjxoMz4iLCJhZnRlciI6IjxcL2gzPiIsImVuYWJsZV9odG1sIjoib2ZmIn19@

I Danmark kommer det meste vand fra grundvandet. Derfor er det vigtigt at passe på grundvandet og tage de nødvendige forholdsregler i forhold til at beskytte grundvandsressourcen mod forurening og overudnyttelse. Roskilde Kommune ønskede at lancere en kampagne om bæredygtig vandudvinding med temaerne vandbesparelse og brug af miljøvenlige stoffer.

For at støtte denne kampagne lavede Purple Scout en app til dem til et læringsspil kaldet ‘Spar på vandet’. Denne app gjorde sine brugere bekendt med den rejse, som vand skal igennem for at blive en del af vores liv. Historien starter ud fra et globalt perspektiv, men ender lokalt i Roskilde Kommune. Derudover får man tips til, hvad man selv kan gøre for at spare på vandet og hjælpe miljøet.

Download from App Store

Download from Play Store

Downloads

L

Udvidet rækkevidde

Sammen med Roskilde Kommune besluttede vi os for en mobilapp

Denne lærings- og spilapp giver alle uanset alder professionel information på en sjov og illustrativ måde. Spillet består af 3 temaer, hvor hvert tema er opdelt i følgende tre dele: En animationsfilm, et spil og en quiz. Du optjener point i løbet af spillet, hvilket i sidste ende giver et samlet resultat. Disse læringsaspekter kombineret med gamification hjalp med at sprede kampagnebudskabet til et stort antal mennesker.

FOR MERE INFORMATION OM DENNE CASE

Kontakt:
Niels Østergaard

Stay posted on what's new

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our awesome team.

You have Successfully Subscribed!