aaa

Case

Visualisering af maritime kontrol- og overvågningsteknologier via en 3D-salgskonfigurator i realtid

@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoiY3VzdG9tX21ldGFfY2FzZV9zdWJ0aXRsZSIsInNldHRpbmdzIjp7ImJlZm9yZSI6IjxoMz4iLCJhZnRlciI6IjxcL2gzPiIsImVuYWJsZV9odG1sIjoib2ZmIn19@

Emerson Marine har hundredvis af kombinationer af produkter, som deres kunder kan vælge imellem for at sikre maritim kontrol og overvågning i høj kvalitet. Denne proces kan være både kompliceret og tidskrævende for såvel sælgeren som en potentiel kunde. Emersons nuværende onlinebibliotek indeholder modeller af deres produkter, der ikke er homogene. Det var her Purple Scout og Emerson startede en digitaliseringsrejse. En lang række af deres produkter er nu blevet skabt som homogene 3D-modeller (både interiør og eksteriør) og er i øjeblikket ved at blive integreret i et salgsværktøj.

Her er et eksempel på et af deres produkter fremvist som en interaktiv 3D-model i realtid, der også kan ses i Augmented Reality.

Emersons digitale transformation blev besluttet i forbindelse med en inspirationsdag, et koncept inspireret af Design Sprint. Denne dag var en hjælp til at planlægge rejsen med digital transformation og det ultimative mål, nemlig et 3D-salgsværktøj i realtid.

%

Mere engagement

Visualiserede 3D-modeller

L

Øget kundefastholdelse

Sammen med Emerson besluttede vi os for et 3D-salgsværktøj i realtid

Med indsigt fra vores inspirationsdag skabte vi et salgsværktøj, der giver en 3D-visualisering både af deres produkters interiør og eksteriør. I løbet af arbejdet med denne opgave blev vi forsynet med tunge tekniske CAD-modeller, som vi konverterede til 3D-modeller i realtid. Dette salgsværktøj giver nu kunderne mulighed for at foretage ændringer i det produkt, de ønsker at købe; de kan ændre farven, størrelsen og vælge mellem et stort udvalg af kombinationer. Når først produktet er valgt, er der desuden mulighed for at se det digitalt i Augmented Reality.

FOR MERE INFORMATION OM DENNE CASE

Kontakt:
Niels Østergaard

Stay posted on what's new

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our awesome team.

You have Successfully Subscribed!