Arbejde på Purple Scout?

aaa

Vi leder efter disse lilla nuancer lige nu

Erfaren Java udviklere

Det sker ikke, at du tror, ​​at Java er en rigtig pulsforstærker? Eller at når nogen taler om forår, så nikker man samtykkende og siger noget drømmende om foråret?

I så fald skal du og Purple Scout introduceres for hinanden.

Vi leder altid efter drevne Java-udviklere med mindst 5 års erfaring.

Dette er fantastisk, hvis du kender alle eller de fleste af følgende teknikker:

Moderne version af Java
Fjeder (forårsstøvle)
Mikrotjenester
Docker
SQL
NoSQL
REST API
Så kan vi godt lide, hvis du også kan agere Dev.Ops og er god til for eksempel Kubernetes.

Har du erfaring med cloud-løsninger og gerne AWS, ja så har du alt, hvad vi og vores kunder ønsker.

Vi lover dyrt og helligt, at vi finder en opgave, der er lige så klippet og tørret til dig. En opgave, hvor du kan udvikle dig og blive bedre hver dag, samtidig med at du har det sjovt på arbejdet.Det er et af vores nøgleord.

Du bliver nødt til at arbejde sammen med vidende engagerede kollegaer i et agilt team, der sikrer, at kunden får de bedste løsninger. Tag chancen for at arbejde på en fantastisk arbejdsplads, der virkelig investerer i sine medarbejdere og samtidig giver dig mulighed for at udvide dit CV.

Vi går ud fra, at du ligesom alle andre purplere – kan lide at dele ud af din viden og forkæle dig selv. At være konsulent på Purple Scouts Malmö kontor betyder arbejde enten i det centrale Malmø eller dets umiddelbare omgivelser. Du behøver ikke at tale flydende skånsk, men svensk i tale og skrift er et krav.

Vi vil gerne have din ansøgning ind nu, med det samme eller med det samme

Genial systemudvikler til Purple Scout!

Purple Scout er specialister i programmering og problemløsning. Vi er rigtig gode til at forstå, hvad både vores kunder og vores konsulenter virkelig har brug for. Vores vigtigste supermagt er vores fleksibilitet, det gør os virkelig konkurrencedygtige. Vi har typen af ​​udviklere, der kan fremtrylle den perfekte løsning til hvert enkelt projekt. Vi har mange succesfulde projekter inden for for eksempel Big Data, Internet of Things, Artificial Intelligence, AR/VR og i længere tid har vi også haft et velsmurt AWS-team.
Hvem er du og hvad vil du lave i løbet af dagen? Vi søger dig, der trækker vejret, spiser, snakker, ja selv drømmer om programmering og systemudvikling. Hvis du er fan af at finde nye løsninger og arbejde proaktivt, så er denne service noget for dig. Vi foretrækker, at du har en eller anden form for IT-uddannelse med i bagagen, men frem for alt har du nogle års erhvervserfaring med at arbejde som systemudvikler, og vi ser gerne, at du bidrager med kompetenceformidling inden for koncernen. du kender også AWS, AR/VR, IoT, Big Data, DevOps, AI eller noget andet spændende, vi kommer med på bølgen!

Vi søger nu primært Senior programmører, men kan også forestille os at investere i en, der er lidt mere junior, så længe du brænder for programmering.

Vi går ud fra, at du ligesom alle andre lilla spillere – er en holdspiller, der nyder at arbejde sammen med kollegaer. At kunne tale og skrive på svensk er et krav, da størstedelen af ​​Purple Scouts kunder har et gruppesprog på svensk.

Vi vil gerne have din ansøgning ind nu, med det samme eller med det samme.

Fullstack Javascript/React udviklere

Vi søger dig, der har flere års erfaring med udvikling i Javascript, CSS og HTML. Du har fuld kontrol over, hvordan du bedst bygger en webservice, backend og frontend, og du har ingen problemer med at sidde på to eller flere stole på samme tid.

Det ville være fantastisk, hvis du er super god til alt, eller i hvert fald næsten alt af følgende;

  • Node
  • React (gärna React med Hooks)
  • Typescript
  • Redux
  • Context
  • GraphQL
  • Docker
  • RxJS

Vi er glade for at se, at du er vant til at arbejde med designsystemer og værktøjer som f.eks Storybook, har du også erfaring med cloud-løsninger og gerne AWS, ja, så har du alt, hvad vi og vores kunder ønsker.

Du bliver nødt til at arbejde sammen med kyndige, engagerede kollegaer i et agilt team, der sikrer, at kunden får de bedste løsninger. Grib chancen for at arbejde på en fantastisk arbejdsplads, der virkelig tager sig af og investerer i sine medarbejdere, samtidig med at du får mulighed for at udvide dit CV.

Vi går ud fra, at du ligesom alle andre purplere – kan lide at dele ud af din viden og forkæle dig selv.

Vi vil gerne have din ansøgning ind nu, med det samme eller med det samme

Send din ansøgning her

"*" indicates required fields

Accepted file types: pdf, Max. file size: 20 MB.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

It’s the individuals that make Purple Scout the unique company it is. We’re purple – and proud of it.