aaa

Mobil Apps

Hvilken slags mobil-apps har Purplescout lavet?

Efter at have været i branchen helt fra starten, strækker de slags apps, vi har lavet, fra interaktive uddannelsesmæssige apps til salgsværktøjer og endda minispil. Her er tre eksempler på vores apps og Download links:

BeskrivVerden: En uddannelsesrettet app lavet for at kunne hjælpe studerende med at engagere sig i naturen.
Download in App Store
Download in Play Store

Geopark Odsherred : En augmented reality (AR) app, der viser Geopark Odsherred, som den var i fire forskellige tidsaldre (f.eks. Stenalderen og istiden).
Download in App Store
Download in Play Store

Ice Frontiers : En indbygget webapplikation, der hjælper med at filme smeltningen af gletschere på Grønland.
Start program (opens in new tab)

Vores proces i oprettelsen af mobilapps?

Efter det indledende møde for at forstå appens grundlæggende idé er det de fire trin, vi tager:

  1. Konceptudvikling : Vi arbejder sammen om konceptet og apps vision og værdi. Samtidig udarbejder vi de tekniske detaljer, forskellige nødvendige funktioner osv.
  2. UI / UX Design : Denne fase er primært fokuseret på at designe appens interface. Dette inkluderer interaktionselementer, farver, ikoner osv. Vi opretter en prototype af appens interface, hvor de forskellige funktioner kan testes i en begrænset kapacitet.
  3. 3D-produktion og -udvikling : Denne fase fokuserer primært på produktionen af 3D-elementerne (hvis nødvendigt) og udviklingen af appen. Appen testes også løbende på de forskellige stadier.
  4. Test og levering : I den sidste del af projektet arbejder vi på at teste de forskellige funktioner i appen samt brugervenligheden til alle typer enheder. Vi afholder tests internt og eksternt (hvis nødvendigt).

Hvor lang tid tager det at oprette en app? Hvor meget koster det?

Afhængigt af apps kompleksitet og antallet af funktioner, den skal indeholde, kan det tage mellem 2-4 måneder at udføre. Da alle vores apps er lavet fra bunden for hver klient, er det svært at sige, hvor meget de koster generelt. Men hvis du har en idé til en app og er interesseret i at høre, hvor meget det vil koste, foreslår vi, at du sender os en mail eller udfylder nedenstående formular.

Contact us to learn more

1 + 3 =