Animation videos

Contact us to learn more
aaa

Animation videos

Hvad er animationvideoer?

Animationsvideoer er digitalt oprettede to-dimensionelle (2D) eller tre-dimensionelle (3D) film. De er den nemmeste måde at forklare et komplekst emne på, og bruges derfor ofte inden for forskellige områder som den medicinske sektor og uddannelsessektionen. Her er et eksempel på en 3D-animation, der viser virkningerne af alkoholafhængighed.

Hvad er de forskellige slags animationsvideoer, der findes?

Animations Videoer kan kategoriseres i følgende typer:

  1. MOA-animationer : Mechanism of action (MOA) -videoer som visualiserer ufilmbare processer, så du får det visuelle udtryk, der er nødvendigt for at forstå emnet. Dette bruges ofte til at forklare mikroskopiske processer såsom fotosyntese i planter.
  2. Instruktionsvideoer : Som navnet antyder. instruktionsvideoer hjælper med at demonstrere en handlemåde. For eksempel ser medicinske assistenter ofte instruktionsvideoer om, hvordan man bruger et nyt apparat.
  3. Promoverende videoer : Oprettelse af hybrid videoer, der fletter real-life optagelser med animerede elementer er ofte mere indgribende for publikum.

Afhængigt af videoens mål hjælper vi også med storyboarding, moodboards osv. Hvis du er interesseret i at lære mere, byder vi dig velkommen til at sende os en mail eller udfylde nedenstående formular.

Contact us to learn more

1 + 13 =