3D Produkt Visualisering (Web-AR)

Contact us to learn more
aaa

3D Produkt Visualisering

Hvad er 3D Produkt Visualisering?

Vores 3D-produktvisualisering giver brugerne mulighed for, at se produkter i Augmented Reality (AR) direkte i deres browser – dette kaldes ofte også webbaseret AR. Denne oplevelse inkluderer fremvisning af et produkt i 3D – Placering af det digitalt, i den virkelige verden, samt virtuel interaktion som har relevans for produktet. Denne form nudging oplevelse øger den følelsesmæssige forbindelse til produktet og resulterer i en mere behagelig købsbeslutning.

Web-AR ændrer brand- og mobil oplevelser for kunder. Intet behov for en app, ingen downloads. Bare et klik på din mobile enhed, og du kan se et produkt lige foran dig.

Hvem kan drage fordel af 3D-produktvisualisering?

På grund af den fleksibilitet 3D-Produktvisualisering besider, kan det blive brugt af enhver B2B- eller B2C-virksomhed, der har fysiske produkter. Nogle eksempler på produkter, der kan ses ved hjælp af web-AR, inkluderer møbler, lamper, sports- og fitnessudstyr, indendørs og udendørs dekorationer osv.

Hvorfor skal jeg investere i 3D-produktvisualisering?

3D-Produktvisualisering er ikke kun let og hurtig at implementere i din eksisterende webshop eller hjemmeside, men hjælper også med at øge salget. Shopify’s nyeste forskning viser, at ved at inkludere 3D-visualiseringer har virksomheder været i stand til at øge salget med 200%. Derudover vil det at have et interaktivt element i dit produkt hjælpe dine kunder med at føle sig tættere på dit brand og derved motivere dem til fortsat at vende tilbage til dig.

Related cases

Prøv web-AR på din egen enhed

Det første web-AR-eksempel er et sæt højttalere oprettet til HiFi-Klubben. I dette eksempel kan du se en fuld rotation af højttalerne, men i en live implementering kan du placere højttalerne i dit hjem for at få en fornemmelse af, hvordan de ser ud på din hylde.

Eksemplet her er en opbevaringsbeholder oprettet til Nordic Houseware Group. Designet er inspireret af hovedet på ​​den ikoniske LEGO minifigur. Det kan bruges til opbevaring af LEGO klodser, andet legetøj eller endda frugt. Interagere med figuren og se om den passer ind i dit hjem!

Eksemplet nedenfor er en sammenfoldelig stol oprettet til Sitpack.

Contact us to learn more

12 + 9 =