E-handel er mere end blot en indkøbskurv

aaa

Smarte løsninger – hele vejen

Vi har arbejdet med e-handelsløsninger siden 2012 og har omfattende viden på området. Vi hjælper vores kunder med at bygge eller optimere hele e-handelssystemer, eller dele af dem. Det er lige meget, hvor du er på din rejse – vi leverer det, du har brug for hjælp til.

Hos Purple Scout går vi altid den ekstra mil – vi er vant til at lave de rigtige prioriteringer og få gang i de funktioner og værktøjer, vi ved er bedst. Der er aldrig mangel på ideer fra vores kunder; det handler snarere om at få etableret en sikker og stabil løsning, der kan øge salget og forbedre rejsen. Vi optimerer, effektiviserer og sikrer, at I kan vokse trygt og sikkert i jeres miljø.

Tid til analyse og optimering

Efter en gennemgang af jeres miljø og jeres flows holder vi meget nøje øje med, hvad der skal være næste skridt. Har du for mange værktøjer i din værktøjskasse? Måske har du to systemer, der gør det samme? Mange opbygger “tekniske passiver”, og her kan vi hjælpe og sikre, at I kun bruger de systemer, der er behov for, og optimere integrationerne mellem disse. Med dine eksisterende data kan vores datacrunch-guruer gøre underværker for din rejse ind i fremtiden. Men uden en DeLorian.

Kompetencecenter

Har I brug for en partner at læne jer op ad, som rådgiver jer om jeres løsninger? Vores enormt dygtige eksperter guider jer gennem analyser, beslutninger og digitale processer. Det er ikke kun vores udviklere, der brænder for e-handel, vores projektledere og sælgere har en mangeårig baggrund og erfaring i branchen. Med et så vildt kompetent hold er startdistancen kort – vi er vant til at arbejde i nye teams og bliver hurtigt en del af holdet.

Optimer jeres miljø og jeres omkostninger

Uanset hvor I er på jeres rejse, hjælper vi jer. For en nystartet virksomhed kan det handle om at bygge et system og processer op fra bunden, mens en etableret virksomhed kan have brug for en solid sparringspartner at udveksle tanker og ideer med.

At få succes med e-handel i dag er ikke en selvfølge. Nøglen er at kunne forstå, hvordan forbindelser fungerer, hvad der er bedst på et givent tidspunkt og at kunne optimere systemet. Det kan være alt fra, hvordan man håndterer sine kunder i CRM-systemet til, hvordan logistiksystemet tager imod kundeordrer.

Gennem vores kompetencecenter får du adgang til et helt tag-selv-bord af viden. Vi er lidt det til e-handel som dild er til dildchips – helt nødvendigt. E-handelsteamet har puslet med det her i lang tid og er vant til at håndtere enorme transaktionsvolumener, mange forskellige handelsplatforme og forretningssystemer, og de har selvfølgelig supertjek på de nyeste teknologier.

Vi hjælper dig med at komme over tærsklen

Branchen har talt om problemfri handel siden 2013, men mange er ikke kommet i mål. Tag skridtet over tærsklen og kontakt os for at få hjælp til din nye e-handelsløsning. Vi kan hjælpe dig hele vejen fra første spadestik til det færdige projekt, inklusiv selve driften. Eller måske vil du optimere dit system eller bare have nogle gode råd.

Sammen kan vi tage det næste skridt mod en løsning, der er skalerbar, omkostningseffektiv og brugervenlig og simpelthen bare den bedste.

Udvikling af jeres platform

Vi brænder for at udvikle og optimere løsninger inden for e-handel. Vi stopper ikke ved systemintegrationer eller procesoptimering, men hjælper dig med at blive sikkert klar til næste trin.