Vi hjælper dig gennem lufthullerne i skyen

aaa

Vi er superfleksible og rigtigt dygtige

Purple Scout er Select Consulting Partner hos Amazon AWS og har siden 2012 arbejdet aktivt med AWS Cloud. Vi hjælper vores kunder med at finde den rigtige, bedste og mest effektive løsning til dem. Vi gennemfører og støtter jer i alt fra komplet migrering til udvikling af små supereffektive serverless-løsninger.

Cloud Migration

At flytte hele eller dele af sin infrastruktur, sine servere eller rene løsninger til skyen kræver meget planlægning, viden og de rigtige mennesker. Vores certificerede konsulenter og AWS-eksperter hjælper jer hele vejen i mål.

Next Step Cloud Adoption

Bare fordi man har flyttet sine servere og applikationer fra huset til skyen, er man ikke i mål endnu. En cloud-løsning har så meget mere at byde på og kan optimere både omkostninger, ydeevne og funktion.

Cloud Advisory

Har I brug for en partner at læne jer op ad, som rådgiver jer om jeres løsninger? En af vores styrker er vores erfarne certificerede eksperter, som kan guide jer gennem beslutninger og beregninger. Alt fra TCO til fremtidig nyudvikling.

Cloud Architects

Med vores AWS Certified Solutions Architects ved jeres side kan I være helt sikre på, at I har de rigtige folk til at planlægge, bygge og vedligeholde jeres løsninger – store som små. Vi indånder, spiser og drikker AWS!

Optimer jeres miljø og jeres omkostninger

 

Flere og flere virksomheder har gennem flere år flyttet hele eller dele af både deres IT-miljø, men også deres applikationer og databaser og meget mere til ”skyen”. En korrekt implementeret migrering til en cloud-løsning eller udvikling af helt nye applikationer i skyen er på mange måder både omkostningseffektivt og vedligeholdelsesmæssigt overlegent i forhold til en klassisk on-prem-løsning. Automatiske opdateringer, øget oppetid, skalerbarhed, serverløse applikationer og markant mindre systemadministration er blot nogle af fordelene. Lad os guide jer fra første skridt mod en cloud-løsning og hjælpe jer i retning af det næste niveau – Next Step Cloud Adoption.

Rejsen slutter ikke, bare fordi man har bevæget dig ud i skyen

 

I mange tilfælde mærker vi, at virksomheder ikke rigtigt ved, hvordan de får mest muligt ud af deres skymiljø. Man stopper ofte efter migrering, og potentialet i den nye cloud-løsning går til spilde. Vores certificerede arkitekter, rådgivere og udviklere har stor erfaring med at se potentiale, udviklingsmuligheder og innovative løsninger til både gamle og nye produkter eller applikationer. Sammen kan vi finde ud af, hvad der er jeres næste skridt til endnu bedre optimering og bedre udnyttelse af AWS-tjenester i jeres miljø. Det er det, vi kalder Next Step Cloud Adoption – når I virkelig fuldt ud “finder hjem” i skyens ret vidunderlige verden.

Udvikling af serverless-løsninger eller måske dataanalyse? Jada!

 

Der er få ting, vi brænder så meget for som udvikling i AWS. Vi er vildt gode til serverless-løsninger til både forretningssystemer og rene webapplikationer. Vi stopper dog ikke der – vi har lavet IoT-løsninger, big data-analyser og Machine Learning blandt meget andet.

Serverless

Kan man køre hele applikationer uden en server? Ja, det kan man, og vi synes, man bør gøre det så meget som muligt! Det er ekstremt omkostningseffektivt og driftsmæssigt mere effektivt. Det her kan vi i søvne!

Cloud Security

Sikkerhed er en ekstremt vigtig del af en vellykket cloud-implementering, og ikke noget man skal tage let på. Med vores omfattende erfaring kan vi hjælpe jer med at gennemgå og sikre både nye og gamle opsætninger.

Databaser og dataanalyse

Uanset om det drejer sig om at flytte individuelle databaser til skyen, skabe helt nye løsninger eller analysere store – eller små – mængder data, så har vi erfaringen og folkene til at håndtere det. Vi elsker data!

IoT - Internet of Things

IoT er det nye sort, eller lilla. Alt skal være tilsluttet, og det er vi enige i. Indsamling af data eller kommunikation mellem enheder er hverdag for os. Lad os tage os af det, mens du gør det, du er bedst til.

Hvorfor bygge en serverløs løsning?

Serverless computing giver mulighed for at bygge og køre applikationer og tjenester uden at tænke på servere. Serverløse applikationer kræver ikke, at man idriftsætter, skalerer og vedligeholder servere. Derimod bliver alt det, der skal bruges til at køre og skalere applikationen, håndteret for dig for at opnå høj tilgængelighed og driftssikkerhed.

Ingen serverhåndtering

Der er ikke længere behov for at idriftsætte eller administrere nogle servere. Ingen software eller runtime, der skal installeres, vedligeholdes eller administreres. Mindre arbejde, men mere effektivt.

Fleksibel skalerbarhed

Din applikation kan skaleres automatisk eller ved at styre de parametre, der kendetegner netop din applikation, såsom hukommelse eller anden kapacitet, i stedet for at påvirke hele servere.

Høj tilgængelighed

Serverløse applikationer har indbygget tilgængelighed og fejltolerance. Du behøver ikke bygge arkitektur til dette, da AWS-tjenesterne, der kører applikationerne, leverer det som standard.

Ingen dyr overflødig kapacitet

Betal ikke for overdimensionerede servere, der ikke arbejder! Hvis din kode ikke bliver kørt – så betaler du ikke noget. Så er det altså slut med at forud- og overdimensionere servere “af sikkerhedsmæssige årsager”. Meget mere omkostningseffektivt!

Hos Purple Scout kan vi serverless i søvne med bind for øjnene. Vi har bred viden og erfaring med både store og små løsninger, og vi hjælper gerne med også at bygge jeres.